2013. szeptember 26., csütörtök

akkor nekem valaki azt árulja el, hogy azt hogy a picsába kell csinálni, hogy egy margarinos krémet ki kell hűteni, mert úgy lesz krém állaga, majd rá kell önteni olvadt csokit, mindezt úgy, hogy ne olvadjon vissza a krém?
Egyszerűen nem értettem, hogy mi értelme van egyáltalán kihűteni a krémet.

andi tortát süt pam pam

3 megjegyzés:

Pipacs írta...

a csokinak olvadtnak kell lenni, az nem jelenti azt, hogy meleg, egy kicsit langyos, az meg nem olvasztja meg a krémet. de egyébként ha kakaóport keversz bele, nincs ilyen probléma, és egyszerűbb is :)

Pipacs írta...

aha, szövegértés egyes, most jöttem rá, hogy nem kevered bele csak ráöntöd :D de akkor sem forró a csoki, szóval ugyanaz a helyzet :D

Andi írta...

A végeredmény is nagyon borzasztó lett, szóval azt hiszem nem ezen múlt :D

(azt hiszem a cukormennyiség is probléma volt, meg a csokit akkor ezért kell gőz felett, cseles)