2015. január 6., kedd

jelenleg életem kérdése, hogy hogyan kell kidobni a fenyőfát. és hova? gondolom nem a normál kukákhoz. nincs ehhez valami gyűjtő, vagy hivatalos dolog.
de nehéz felnőttnek lenni

most minden egyes fiók kihúzásnál a fa egy része belepereg a fehérneműim közé. már nem annyira adja

4 megjegyzés:

lightpost írta...

ha ez nem költői kérdés volt, akkor elárulom, hogy mi a díszek leszedése után egy metszőollóval szoktuk botokká bontani szegény fát, majd egy nagy fekete szemeteszsákba pakoljuk a felsepregetett tűleveleivel együtt, végül levisszük a kukába. mondjuk így utólag belegondolva ez elég morbid, mintha egy holttestet szeretnénk eltüntetni nyom nélkül. mindenesetre állítólag az újévben a kukák mellől hivatalosan is elszállítják a fenyveket, legalábbis úgy emlékszem.

Unknown írta...

Bocsi, hogy így névtelenül (olvasgatlak egy ideje néha, csak nem szoktam írni, de ha zavar, akkor abbahagyom), de itt van néhány hasznos infó: http://zold8.hu/index.php/zuzda/799-a-vizkereszt-nem-fenyounnep-ide-dobd-a-karacsonyfadat

Andi írta...

Jaj nagyon cukik vagytok.
Nem zavar, olvass csak :) attól nekem csak jó, mert azt hiszem szórakoztató vagyok.

Este ki is viszem majd a fámat. :)

Unknown írta...

Naná, hogy érdekes vagy, unalmas emberek blogját nem olvasom :)

Amúgy, izé, nem tudom, hogy ismered-e a moly.hu-t, de ha sci-fi-társaságra vágysz, akkor tudom ajánlani, mert mostanában elég jó sci-fi (és fantasy)-rajongó/érdeklődő társaság jött össze, online meg élőben is. Ez most lehet, hogy hülyén hangzik, nem terjeszteni akarom az igét, csak eszembe jutott.