2016. február 17., szerda

hát bazdmeg, azt hittem a kommodor után nem jöhet ma jobb

De amúgy meg tényleg, ki a faszom ez a habony
vitrin bazdmeg
szépművészeti bazdmeg
képek bazdmeg
ibiza bazdmeg

mi a fasz történik ebben az országban

de tényleg
bazdmeg
lehet hogy kapitalista fasz vagyok, de ház bazdmeg ha valaki valahol megtartja a lakodalmát, akkor bazdmeg fizessen már bérleti díjat, a klik is fizessen bazdmeg terembérletet a önkormányzatnak, ha az ő épületében tart valamit, a önkormányzat is fizessen az iskolának ha ott tart valamit, egy magánember meg kurvára fizessen már bérleti díjat ha a Szépművészeti Múzeumban tartja a lakodalmát. bazdmeg. most akkor az történt, hogy esküvőre kapott a havertől párszázezret a múzeum költségvetéséből? bazdmeg

azt nem értem, hogy akik szerint a magyar reformok működnek, azok így most mit gondolnak, hogy mozog a testük? hogy így mit szednek, nekem is kell, meg melyik valóságban élnek, csináljunk már belőle pénzt, ha már lehet váltogatni a valóságok között..

hát de bazdmeg

ja és bocs amúgy a sok politizálásért, de hát bazdmeg

update: Az Emberi Erőforrások Minisztériuma viszont azzal válaszolt Juhásznak, hogy mivel a Habony-esküvő 2007-ben volt, a Szépművészeti Múzeum akkori fenntartójánál, Gyurcsány-kormány korábbi oktatási és kulturális miniszterénél érdeklődjön. A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció éppen csütörtökön közölte egyébként, hogy hűtlen kezelés miatt büntetőfeljelentést tesz Baán László ellen, mert Habony Árpád esküvőjét ingyen tarthatták az épületben.

Az még mindig érdekel, hogy ki a faszom ez a habony. mostmár még jobban

Nincsenek megjegyzések: