2015. június 17., szerda

Nem érzek szagokat

Na meg ugye az is van, hogy egy ideje már nem érzek szagokat. Elmentem vele dokihoz és elküldött koponyaCT-re, ami amúgy nem is volt vészes.
És akkor az az véleménye a CT-s orvosnak, hogy egyszerre van orrsövényferdülésem, arcüresgyulladásom és akut rostasejt gyulladásom. Tök jól hangzik. Megyek vissza a dokihoz majd, hogy na helló mi a helyzet ezzel. Igazából lehet hogy köze van ennek ahhoz hogy mondjuk nem kapok levegőt. Igazából ez a legzavaróbb, ha tényleg köze van hozzá. De akkor meg nem értem, hogy amikor elmentem azzal dokihoz hogy nem kapok levegőt, miért az lett az eredmény, hogy kezdődő pánikbeteg vagyok, és el van intézve ennyivel.

Na mindegy. Az utolsónak az eredménye, hogy polip alakulhat ki, aminek a tüneteit meg produkálom. Gyanítom polipom is van. (Meg ugye vagy Dr House vagyok most vagy Meredith Grey, olvastam mindegyikről egy cikket is legalább..) Szóval háromból kettőt műtéti úton gyógyítanak.

A legegyértelműbb következtetés természetesen, hogy meg fogok halni. Najó amúgy meg nem.

Ma kérek egy időpontot a dokihoz.
Egyébként meg látványosan kisebb volt a jobb agyam.. Ajaj.

1 megjegyzés:

Pipacs írta...

azért lett elintézve azzal, hogy kezdődő pánikbeteg vagy, mert az volt a legegyszerűbb megoldás, nem kellett veled foglalkoznia, csak hazaküldött.. ez szomorú, de sok orvos tényleg ilyen :(

amúgy remélem nem lesz semmi komoly baj, meg nem kell majd műteni!

és írj gyakrabban!! :)